Train bij

POSITIF studios

Workouts die passen bij jou en je doelen

WORK OUT

MET ONS

Of je een beginner bent, of al ervaring hebt met sporten,
bij POSITIF studios hebben we workouts voor elke vrouw

ONZE

GROEPSLESSEN

Bekijk ons lesrooster hier

HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Bij HIIT wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. De oefeningen worden grotendeels uitgevoerd met alleen lichaamsgewicht. De intensiteit van de training kan volledig op jouw niveau afgestemd worden. Bij POSITIF studios werken we altijd met verschillende levels en opties. Zo kan jij zelf invulling geven aan je training.

Circuit

Een full body workout in circuitvorm, waar we met behulp van verschillende fitnessattributen werken aan kracht een uithoudingsvermogen. Elk “station” is een andere oefening. Het hele rondje wordt 2-3 keer herhaald. De oefeningen zijn, door de intensiteit of gewichten aan te passen, voor elk niveau goed te doen.

Bodypower

Bodypower is een les die ontwikkeld is om kracht en uithoudingsvermogen van alle grote spiegroepen te trainen. Met behulp van een stang met gewichten (barbell) trainen we in een uur je hele lichaam. De gewichten zijn aan te passen aan je eigen niveau en de motiverende muziek zorgt ervoor dat jij jezelf blijft uitdagen!

BootyClub

Bij BootyClub draait het natuurlijk om je billen! Maar we vergeten ook zeker je benen en core niet. Er wordt in de les gebruik gemaakt van steps, bootybands of dumbbels. Zo zijn alle oefeningen goed uit te voeren op jouw eigen niveau. Wist je dat een goede bilpartij ervoor kan zorgen dat jij minder last hebt van blessures als rug- of kniepijn? Let op: Bij deze les is een foute muzieksmaak een must! 😉

Boxing

Boxen is een super goede uitlaatklep en ook een mega effectieve training! In de les maken we gebruik van boxpalen en pads. De les wordt benaderd als workout, dus niet als vechtsport. In combinatie met pittige cardio buikspieroefeningen wordt boksen een complete workout!
*Wij hebben alle materialen liggen, maar voel je vrij om je eigen handschoenen mee te nemen als je deze hebt.

Pilates

Pilates is een zachte vorm van bewegen die de nadruk legt op diepe spieren, mobiliteit, stabiliteit, coördinatie en ademhaling. Het is een methode die lichaam en geest verenigt door het bewust uitvoeren van uitdagende, vloeiende en beheerste bewegingen. Er zijn verschillende vormen van Pilates, maar bij POSITIF studios beoefenen we Pilates op de mat. Pilates is ook zeer geschikt als postpartum training, voor mensen met een zwakke rug of als herstel na een blessure.

Power Pilates

Een actieve vorm van Pilates waar we werken aan kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit. Deze les heeft alle voordelen van reguliere Pilates, maar is ontworpen met meer intensiteit. Power pilates is een low impact (je houdt altijd één voet aan de grond, dus je hoeft niet te springen), high intensity les en uit te voeren op elk niveau.

Essentrics

Met invloeden van Tai Chi, Yoga, Pilates en fysiotherapie breng je op muziek door middel van vloeiende en krachtige bewegingen je lichaam weer in balans. Bij deze zachte full body workout beweeg je vanuit ontspanning en zet je alle spiergroepen aan het werk. Essentrics geeft je kracht én maakt je spieren los.

YinYang Fusion Yoga

Met YinYang Yoga combineren we het zachte, aandachtige van Yin Yoga met het krachtige van Yang Yoga. De les begint met rustige oefeningen met veel aandacht voor de adem. Zo bouwen we op naar het Yang gedeelte. Hier vragen de oefeningen wat meer inspanning. Hier nemen we traditionele yoga asanas (houdingen) aan, die elkaar in een flow afwisselen. Vaak op het ritme van de adem. Bij Yin yoga blijven we lang in de houdingen om zo ruimte te creëren in je lichaam en hoofd. Zo kan jouw energie vrijer stromen.

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige vorm van Yoga, die er voor zorgt dat de diepere laag weefsel in ons lichaam in beweging komt en de energie in het lichaam weer vrij kan stromen. Yin asanas (houdingen) houden we langer vast, twee tot vijf minuten. Als je regelmatig Yin Yoga beoefent, zul je merken dat je steeds meer kunt ontspannen en kalmer kunt worden. Ook als de houdingen uitdagend zijn.

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansen. Deze les is voor iedereen die het leuk vindt om te bewegen op muziek. Zumba kent geen moeilijke pasjes of ingewikkelde choreografie. Verbeter je moves, wordt super fit en maak van elke les een feestje!

PLAN JE WORKOUT

 

Plan je workouts makkelijk in onze online agenda

PLAN JE WORKOUT

Plan je workouts makkelijk in onze online agenda