WORKOUTS

die passen bij jou en je doelen

Bij POSITIF studios geloven we dat sporten leuk moet zijn!
Tessa leerde van haar eigen ervaringen in de sportschool en realiseerde zich dat zowel de sportschool en fitness in het algemeen intimiderend kan zijn voor vrouwen. Ze maakte het haar doel om dat ten goede te veranderen.

Door een workout te vinden die je leuk vindt en door te trainen met een trainer waar je je op je gemak voelt, wordt de drempel om te beginnen met sporten een stuk lager en houd je het makkelijker vol!

Ben je een beginner? Wij geven je alle tools en tijd die je nodig hebt om te leren, zelfvertrouwen te krijgen en te groeien. Ben je al bekend met sporten? Wij helpen je structuur te geven aan je sportschema, zodat je consistent kunt zijn met je gezonde leefstijl.

De POSITIF community is nog steeds aan het groeien en wordt gevoed door vrouwen die elkaar steunen en aanmoedigen om zich fitter en zelfverzekerder te worden.

Dit vinden wij belangrijk

Positiviteit

Sporten en goed voor jezelf zorgen hoeft geen straf te zijn. Wij zorgen ervoor dat jij alles leert wat je nodig hebt om samen te werken met je lichaam en het proces met liefde voor je lijf te benaderen.

Vrij en toegankelijk

Sporten kan heel spannend en kwetsbaar zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij je veilig en welkom voelt bij POSITIF studios. Zonder oordeel helpen wij je je de eerste stap te zetten en je gezonde leefstijl vol te houden.

Duurzaam en eerlijk

Wij staan voor praktisch toepasbare en haalbare leefstijl aanpassingen. Wij helpen je met eerlijke en duurzame adviezen, zodat jij je nieuwe leefstijl kunt volhouden met plezier! Want heel eerlijk; wie gaat er zijn hele leven shakes drinken en nooit meer pizza eten?

Samen

Door te trainen met een personal trainer of in een groep, kun je net dat stapje verder gaan. Vaste tijden van de trainingen zorgen voor regelmaat in jouw trainingsschema en de leuke groepen zorgen ervoor dat jij geen les meer wilt missen!

ONTMOET ONZE TRAINERS

Enthousiaste coaches die jou willen helpen je doelen te bereiken

Tessa Schuit

Oprichter en POSITIF studios trainer

Ik ben vastbesloten vrouwen te helpen om hun mentale en fysieke kracht op te bouwen, consistente gewoonten aan te leren en plezier te hebben in het sporten!

Mijn specialiteiten

• Bodypower
• ConfiDance
• Circuit
• Feminine Flow
• HIIT
• (power) Pilates
• Zumba
• Personal Training
• Voedingscoaching

Mijn verhaal

 

Hola! Mijn naam is Tessa en ik ben al sinds 2015 actief als groepslesinstructeur en personal trainer.

Ik heb voor mijn gevoel nooit gepast in het beeld wat veel mensen hebben van een personal trainer en nadat ik een aantal jaar les heb gegeven op verschillende sportscholen, waar ik me nooit helemaal op mijn plek voelde, vond ik het tijd om een plek te creëren waar mensen zich op hun gemak zouden voelen en in een positieve en veilige omgeving aan hun gezondheid zouden kunnen werken.

Door mijn ervaring in de fitnessbranche zie ik dagelijks hoeveel impact obsessief bezig zijn met uiterlijk en gewicht heeft op veel vrouwen. Vroeger stond ik ook vaak twijfelend voor de spiegel en bekritiseerde ik elke millimeter. Ik beloofde mezelf wel honderd keer dat ik maandag echt zou beginnen en zag zowel mijn mentale als fysieke gezondheid achteruit gaan. Sinds ik fitness met liefde en dankbaarheid voor mijn lijf benader, voel ik me meer mezelf dan ooit!

Sporten en goed voor jezelf zorgen hoeft geen straf te zijn! Ik geef je een liefdevol duwtje in de rug, zodat je uit je vicieuze dieetcirkel komt en wil je helpen een routine vorm te geven die bij je past. Ik zorg ervoor dat jij alles leert wat je nodig hebt om samen te werken met je lichaam en liefde te hebben voor je lijf.

Frances Roselaar

POSITIF studios trainer

Yoga is voor iedereen. Wat goed voelt, ziet er voor ieder lichaam anders uit. Mijn lessen zijn toegankelijk, leuk en geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Mijn specialiteiten

• Booty
• YinYang Fusion Yoga
• Yin Yoga
• Yoga Nidra
• Meditaties

Mijn verhaal

 

Hi, mijn naam is Frances en mijn yoga reis is na losse lessen hier en daar pas écht begonnen in 2017 tijdens het herstel van een whiplash en toen ik kampte met een paniekstoornis.

Ik had behoefte aan kalmte, aan het in contact komen met mijn lichaam en geest, maar ook aan zachtheid en zelfliefde. Mijn yoga practice heeft mij daar enorm bij geholpen.
Van mijn toenmalige docente leerde ik dat yoga voor iedereen is, en dat wat goed voelt er voor iedereen anders uitziet. Je bent goed zoals je bent! Een liefdevolle filosofie die ik ook graag uitdraag.

Ik hoop dat mijn les een vast moment in jouw week wordt, een ankertje voor een uur selfcare. Een uur waarin we samen tot verstilling komen en spanning in het lichaam en hoofd kunnen loslaten. Ik zie je graag op de mat!

Anouk van Staveren

POSITIF studios trainer

Vanuit ontspanning bewegen en mijn lijf leren voelen geeft mij grote voldoening en dat ik dit mag doorgeven en delen vind ik heerlijk.

Mijn specialiteiten

 

• Essentrics
• Inner Yoga

Mijn verhaal

 

Mijn naam is Anouk. Al diverse jaren verzorg ik met veel plezier en kennis Essentrics lessen.

Het begint bij plezier hebben in wat ik doe, of ik nou de les geef, of de les ontvang. Vanuit ontspanning bewegen, mijn lijf leren voelen geeft me grote voldoening. Dat ik dit mag doorgeven en delen vind ik heerlijk.

Fitnessen in de sportschool vond ik nooit leuk. Sinds het moment dat ik Essentrics ontdekte ben ik er niet meer mee gestopt. De eerste workouts deed ik via YouTube. Ik bleef doorgaan, uren achter elkaar. Kort daarna ben ik de teacher training gaan volgen en sinds 2017 geef ik de lessen.
Vanaf nu ook bij POSITIF studios.

Kom het ook ervaren! Ik ben benieuwd of je net zo enthousiast bent als ik.

JOIN THE COMMUNITY

 

Blijf op de hoogte van nieuwe lessen, nieuwe instructeurs,
speciale evenementen en meer.

JOIN THE COMMUNITY

Blijf op de hoogte van nieuwe lessen, nieuwe instructeurs,
speciale evenementen en meer.