FEBRUARI = SELF LOVE MAAND

Februari is self love maand bij POSITIF studios. Een maand met elke week gezellige evenementen. Evenementen om met elkaar te verbinden, te lachen, te bewegen en nieuwe dingen te proberen.

EVENEMENTEN:

Vrijdag 9 februari 19:00-21:00:  XL FLOW YOGA – Tessa

Een extra lange FEMININE FLOW yoga sessie met uitgebreide meditatie. Laat alle drukte van de dag achter je en maak even tijd voor jezelf. Feminine flow is les waarin we op een liefdevolle manier de verbinding met ons lichaam herstellen. Verbind met je vrouwelijke zachtheid, ontdek je kracht en vind een diepere connectie met jezelf. We sluiten af met een theetje (vers van HoliThee!) en een snackie en er is natuurlijk uitgebreid de tijd om te kletsen en te delen.

Tickets €12,50: https://www.paynplan.nl/p/34940 

Zaterdag 10 februari 14:00-16:00: MAKE-UP WORKSHOP – Tessa
Altijd al willen leren hoe je jezelf opmaakt en hoe je je sterke punten het best kunt benadrukken? Mijn doel is om je te laten zien hoe je jezelf kunt opmaken, terwijl je je wel jezelf blijft voelen.  Je kunt je eigen make-up meenemen, zodat ik je kan laten zien wat je kunt bereiken met de producten die je al hebt, en je eventueel advies te geven over producten die je aan je collectie zou kunnen toevoegen. We beginnen met de basis en werken verder naar een feestelijkere look; een rode lip of gekleurde oogschaduw. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Tickets €15,00: https://www.paynplan.nl/p/34941